Kedves Kolléganő, Kolléga Úr!

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, házi gyermekorvos kollégához, hogy lépjen a Házi Gyermekorvosok Országos Érdekvédelmi és Szakmai Egyesülete tagjainak sorába.

Tagjaink mind a tavaszi Kávészünet Konferenciára, mind az őszi szakmapolitikai rendezvényünkre kedvezményes áron regisztrálhatnak, térítésmentesen kapják kézhez negyedévente a "Hírvivő" szakmai lapot és vehetik igénybe jogsegélyszolgálatunkat, juthatnak rendszeresen közérdekű információkat tartalmazó „Hírlevélhez”. Mégis hisszük, hogy elsősorban nem ezért éri meg Önnek évente 15 000 forint tagsági díjjal hozzájárulni a HGYE működéséhez.

A tagsági díj befizetése döntően azt jelzi, hogy Ön is közösségünk tagjának érzi magát, hogy Önt is csapattagnak tekinthetjük, aki fontosnak tartja, hogy személyével is erősítse közösségünket. hogy havonként mindössze 1250 forinttal hozzájáruljon a közhasznú civil szervezetként, közel két évtizede egyedüliként állunk ki következetesen a hazai gyermekorvosi alapellátás szakmai céljaiért, a területen dolgozó gyermekorvosok érdekeinek érvényesítéséért, a gyermek-alapellátás fennmaradásáért. Minél többen vagyunk, annál nagyobb súllyal tudjuk képviselni érdekeinket, beépíttetni javaslatainkat a gyorsan változó jogszabályi és ellátási környezetbe. Várunk tagjaink sorába, együtt eredményesebbek lehetünk! Gyarapodó feladataink megoldásához megfelelő anyagi fedezetre is szükség van.

Dr. Havasi Katalin PhD
elnök

A következő linkre kattintva regisztrálhat egyesületünkbe: regisztráció

Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció